Theorie

Theorie en spoedtheorie

Vanuit onze rijschool kun je ook je theorie examen halen. Je kunt dit zelfstandig voorbereiden met behulp van het theorieboek en/of online methoden en (3D) examens. Daarnaast kun je bij ons ook een klassikale cursus volgen. De looptijd varieert naar voorkeur van twee dagen tot acht weken.

Met Wassenaar-Rijopleiding haal je je theorie-examen!

Lukt het je niet het theorie-examen te halen? Heb je weinig tijd om je voor te bereiden op je theorie-examen? Of heb je moeite met het leren uit een boek of via cd? Dan is Wassenaar-Rijopleiding de juiste keuze. Wassenaar-Rijopleiding staat garant voor een goed eindexamenresultaat. Met de theoriecursus van Wassenaar-Rijopleiding heb je immers 99 % zekerheid dat je in één keer je certificaat haalt! Dus wil jij snel je theorie halen? Meld je dan gauw aan voor een theoriecursus bij Wassenaar-Rijopleiding.

Een theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig vanaf de datum van afgifte en kan al behaald worden vanaf je 16e.

Hoe werkt het?

De theoriecursus vindt plaats op twee aaneengesloten dagen. Op beide dagen krijg je vier uur theorieles. De eerste dag vindt de theorieles meestal om 18.00 uur plaats, de tweede dag meestal van ’s ochtends 10.00 tot ’s middags 14.00 uur. Aansluitend is op de tweede cursus dag het CBR theorie-examen. Uiteraard vragen wij je theorie-examen aan en regelen wij het vervoer daar naartoe.

De cursus is dusdanig vormgegeven en hanteert een zodanige manier van onderwijs geven dat jij de leerstof goed begrijpt en kunt toepassen. Zo wordt door vraagstelling van de cursusleider de kennis van de leerling continu getoetst, zodat alle onderdelen goed begrepen worden. Juist de persoonlijke aandacht, de toets momenten en proefexamens tijdens de cursus zorgen ervoor dat je goed op het examen bent voorbereid!

Ook de locatie waar de cursus plaatsvindt is geheel uitgerust met hetzelfde systeem als het CBR, waar je je theorie-examen moet afleggen.